Ny utbildningsort: Oskarshamn - Branschvinnare 2024

Stångåutbildning AB är glada att kunna meddela att vi från maj 2024 kommer att starta utbildningar för vattenskoterförarbevis i Oskarshamn. Denna expansion möter den ökade efterfrågan på utbildade vattenskoterförare i regionen. Våra befintliga utbildningar i Linköping och våra populära grupputbildningar kommer att fortsätta som vanligt.

Rabi Khalaf, vår utbildningsansvarig, är entusiastisk över detta nya initiativ. "Att expandera vår verksamhet till Oskarshamn ger fantastiska möjligheter för lokalbefolkningen att engagera sig i vattensporter och att på ett säkert och ansvarsfullt sätt ta ett vattenskoterkörkort," säger Khalaf. Han understryker vikten av att integrera både praktisk och teoretisk kunskap, med ett starkt fokus på säkerhet och miljöansvar.

Vi är också stolta över att meddela att Stångåutbildning AB har blivit utsedda till branschvinnare 2024, ett erkännande av vårt engagemang och vår innovation inom utbildningssektorn.

Våra kurser i vattenskoterförarbevis är designade för att vara tillgängliga och flexibla, med möjligheter för både kvälls- och helgstudier, vilket gör det möjligt för alla att delta. För mer information och för att anmäla sig till våra vattenskoterkörkortsutbildningar, besök vår hemsida. Vi ser fram emot att välkomna nya och återkommande studenter till våra kurser och att fortsätta bidra till att utbilda en säker och kunnig vattenskoterförarkår.