Stångåutbildning AB
Ett stabilt utbildningscenter som växer.

Vår passion för utbildning och kreativitet är hjärtat i Stångåutbildning, ett företag format och drivet av unga entreprenörer som delar en övertygelse om att utbildning bör vara både engagerande och av högsta kvalitet. Vårt dedikerade team av utbildningsledare besitter omfattande pedagogisk erfarenhet för att säkerställa en optimal inlärningsmiljö.

Stångåutbildning står i framkant av utbildningsinnovation som en av de första godkända utbildningsanordnarna för vattenskoter i Sverige. Med egna vattenskotrar och kompetenta instruktörer strävar vi efter att inte bara uppfylla utan överträffa förväntningarna. Vi erbjuder olika utbildningar med fokus främst i Östergötland, men är flexibla nog att komma till er i andra städer enligt överenskommelse. Din skräddarsydda utbildning är bara ett samtal bort.

Stångåutbildning har framgångsrikt utbildat flera hundra elever och vår kundnöjdhet är enastående med över 100 femstjärniga recensioner. Detta bevisar att vi är bland de bästa inom branschen, och vi strävar alltid efter att upprätthålla vår 100% kundnöjdhet.

Se bilder från vår utbildning


Kontakta Oss

Adress

Plöjaregatan 54

58333 Linköping

Email
Telefon

Snart kommer vi ut med fler utbildningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så blir du informerad så snabbt vi erbjuder fler utbildningar.