Vad kostar vattenskoter körkort?

Stångåutbildning AB erbjuder en heltäckande utbildning för vattenskoterförarbevis till ett fast pris på 3,990 SEK. Denna kostnad täcker allt du behöver för att säkert och kompetent hantera en vattenskoter och inkluderar följande moment:

1. Digital kurslitteratur: Vid anmälan får du tillgång till omfattande digitalt material som förbereder dig för både teoriprovet och den praktiska körningen.

2. Teoretisk genomgång: Utbildningen inleds med en lärarledd teoretisk genomgång på distans. Här går vi igenom allt från sjövägsregler till säkerhetsutrustning och navigering.

3. Praktisk körning: Efter den teoretiska delen följer praktisk körning under handledning av våra erfarna instruktörer, där du får tillämpa dina kunskaper i verkliga situationer.

4. Examination: Utbildningen avslutas med en teoretisk examen som du kan genomföra online när du känner dig redo.

För att säkerställa att alla våra elever klarar av både teori och praktik med framgång, erbjuder Stångåutbildning AB en kostnadsfri förarbevisgaranti. Skulle du mot förmodan inte klara något av proven ger vi dig extra stöd och personlig coachning utan extra kostnad. Denna garanti är ett uttryck för vårt åtagande att alla elever ska lämna vår utbildning med nödvändiga kunskaper och färdigheter för att tryggt kunna navigera på vattnet.

Vårt mål är att inte bara utbilda skickliga förare utan också att upprätthålla högsta möjliga standarder för säkerhet och kundnöjdhet. För mer information eller för att boka din plats, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Välkommen till en trygg och kvalitativ utbildning hos Stångåutbildning AB.