Vattenskoter körkort

Stångåutbildning AB, ett erkänt utbildningscenter som erbjuder kvalitativa utbildningar över hela Sverige, meddelar stolt att de nu utbildar i vattenskoterförarbevis i både Linköping och Oskarshamn, samt erbjuder anpassade kurser direkt hos dig. Med våra skräddarsydda utbildningslösningar, oavsett om du är i en storstad eller på en mindre ort, garanterar vi en flexibel och tillgänglig lärprocess.

Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet har resulterat i att vi utsetts till "Education Center of the Year 2023" i Östergötland och mottagit flera rekommendationssigill. Vi är specialiserade på att förbereda förare inte bara för att klara sitt förarbevis utan också för att säkert hantera vattenskotrar under alla förhållanden.

Utbildningen delas upp i två huvudmoment: teoretiskt och praktiskt. Teoridelen kan genomföras på distans där du som elev får tillgång till vår digitala kurslitteratur och genomgår teoretiska lektioner online. Detta följs av en praktisk uppkörning som kan hållas i Linköping, Oskarshamn, eller en plats som du väljer. Vi erbjuder även kontinuerliga uppkörningsmöjligheter för att passa ditt schema.

För grupper som önskar utbildning erbjuder vi skräddarsydda paket där vi kommer till er ort för både teoretiska genomgångar och praktiska tester. Detta gör det möjligt för företag och större grupper att certifiera flera medarbetare samtidigt.

Vi på Stångåutbildning är dedikerade till att erbjuda de bästa förutsättningarna för våra elever att lyckas. Vårt mål är din säkerhet och kompetens på vattnet. För mer information om hur du kan boka din plats eller arrangera en grupputbildning, besök vår hemsida, kontakta oss via info@stangautbildning.se, eller ring oss direkt. Låt oss tillsammans säkerställa att du och dina medarbetare är väl förberedda för säkra och njutbara äventyr på vattnet.

Stångåutbildning – Din partner i navigering mot framgång på vattnet.